Werkzaamheden


Cv werkzaamheden
Wij verzorgen uw complete cv  installatie en zijn in bezit van jarenlange expertise in zowel cv dikwandig als cv dunwandig. Onze werkzaamheden omvatten ook fitwerk ,  laswerk of viega Megapress . Wij beheersen alle verbindingstechnieken op het gebied van cv installaties.

Gasleiding
Onze gediplomeerde vaklui is er voor u voor het renoveren en aanleggen van uw gasleidingen, dunwandig, dikwandig(fotolaswerk) of kunststof.

Prefabricage (prefab bouwen)
Ten behoeve van diverse prefab bouwelementen kunnen wij alle soorten passtuk en/of onderdelen maken, van een simpel passtuk tot complete verdelers. Daarbij beheersen wij het werken met diverse materialen als staal, RVS en aluminium.

Laswerk
Jouwhelpendehand biedt meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van laswerk. Wij leveren topkwaliteit in lassen, van losse onderdelen tot aan de meest complexe lassamenstellingen. Denk aan alle soorten frames, van een simpele tafel voor de hydrofoor tot een frame voor de regelkast. Wij werken met diverse materialen als staal , RVS of aluminium.

Loodgieterswerk
Voor een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden binnenshuis kunt u bij ons terecht. Ons vakkundig personeel is de aangewezen partij voor het installeren van al uw sanitaire systemen. En heeft u problemen met vervelende lekkages en verstoppingen, dan is dankzij onze ruime ervaring
en kennis uw probleem heel snel opgelost. En ook hier beheersen wij alle verbindingstechnieken.


Bekijk hier ons werk